Меню сайту
Пошук
Dr.WEB захисник
Головна » 2014 » Листопад » 18 » Секс - ліки проти раку
23:07
Секс - ліки проти раку

Секс - невід'ємна частина життя людини. Це не просто букет задоволень і насолод, але і пряма користь здоров'ю. Вчені провели чимало досліджень, які доводять прямий зв'язок між хорошим самопочуттям і заняттями сексом. А недавно було виявлено, що за допомогою сексу можна лікувати навіть онкологічні захворювання.

Фахівці Австралійського національного університету розробили нову протиракову терапію, основним компонентом якої став секс. Вчені пропагують теорію, згідно з якою рак можна якщо не остаточно вилікувати, то хоча б уповільнити його розвиток за допомогою сексу.

Група вчених під керівництвом професора Крістофера Істона ретельно досліджувала фермент РАМ (пептіділгліцін альфа-амідуюча монооксигеназі), що відповідає за баланс в організмі ряду гормонів, у тому числі кальцитоніна і окситоцину. Перший з них приймає участь в стимулюванні ділення клітин і мінеральному обміні, а другий відомий ще під назвою «гормон сексу», оскільки його рівень в крові підвищується в п'ять разів перед і під час оргазму.

В ході досліджень було виявлено, що надлишок кальцитоніну в крові погіршує стан ракового хворого, особливо пацієнтів з дрібноклітинним раком легенів, так як за його участі починають активно ділитися в тому числі і ракові клітини. Вчені заявили, що за допомогою деяких похідних жирних кислот їм вдалося придушити фермент РАМ, тим самим знизивши кількість кальцитоніну.

Але з іншого боку вчені припускають, що кальцитоніна буде вироблятися значно менше, якщо РАМ-фермент переключиться на активацію окситоцину. Тобто, чим більше сексу, тим менше вірогідність захворювання.

Нещодавно фахівці Королівського університету в Белфасті провели цікаве дослідження. Вони змогли простежити залежність загального стану здоров'я від регулярних статевих контактів. Вчені проаналізували дані про смертність 1000 чоловіків середнього віку за останні десять років. Виявилося, що серед чоловіків, що мали найбільше оргазмів, показник смертності був удвічі нижче, ніж у тих, у кого сексу не було взагалі.

Також вчені університету Уїлкса, штат Пенсільванія (США), з'ясували, що у людей, що регулярно займаються сексом, кількість антитіл, що зміцнюють імунітет, на 30% вище, ніж у тих, хто утримується. Тобто перші менш схильні до хвороб, у тому числі і простуд.

 

Все це дає право сказати, що фанати сексу цілком ймовірно можуть отримати кілька додаткових років життя, за умови, що будуть уникати безладних статевих контактів.

Переглядів: 240 | Додав: хімікус | Теги: ліки проти раку, секс
Новини
10 секретів нашого організму
Тіло людини - складний і доскона...
Рекомендую
Форма входу


dental-servis.at.ua© 2024 |