Меню сайту
Пошук
Dr.WEB захисник

Sirona

Sirona є найбільшим у світі виробником зубної техніки і є безумовним лідером інновацій в стоматології. Таким чином, Sirona є кращим партнером для стоматологічної практики, клінік, стоматологічних лабораторій та уповноважених дистриб'юторів по всьому світу. Компанія розробля ... Читати далі »

394 хімікус 29.06.2013 0

NSK(Японія)






«Сприяти здоров'ю та світу міжнародного співтовариства за допомогою виробництва високоякісної продукції і зміцнення дружніх відносин між людьми всього світу»

Еіічі Наканіші, Президент та Голова компанії

Компанія NSK була створена р-м Наканіші в 1930 р. як виробництво, яке спеціалізується на технологіях високошвидкісного роторного устаткування. Завдяки революційним можливостям і новим технологіям, який забезпечив нове, більш досконале лікування, область діяльності NSK розширилася від стоматології до промислових галузей, і навіть до хірургії. Метою NSK в сучасному світі є лідерство у виробництві інструментів ... Читати далі »

263 хімікус 09.06.2013 0

KaVo(Німеччина)


Протягом більше 100 років, наші співробітники були розробці, виробництві та продажу високоякісних продуктів, які встановлюють нові стандарти ринку. KaVo вніс значний внесок у розвиток стоматології з послідовно інновацій.

Це зробило KaVo одним з міжнародних лідерів в стоматологічній галузі і формує основу для подальшого зростання. Доказом цьому є більше 2200 патентів і корисних моделей, які були надані в Німеччині та за кордоном.

Наш основний бізнес структурований в області стоматологічних інструментів, стоматологічного обладнання, високих технологій і роботи із зображеннями.

Наш особливий продукт включає основні моменти наших турбін, наконечників і кутових наконечників, діагностики, лазерної терапії, хірургічних втручань, лікування підрозділів, а також мультимедіа, р ... Читати далі »

276 хімікус 09.06.2013 0

COXO


FOSHAN COXO Medical Instrument Co, LTD
 
підприємство виробляє стоматологічне обладнання та комплектуючі
нового покоління...  Вся продукція  сертифікована за ISO9001: 2000 і ISO13485: 2003   і міжнародними  сертифікати класу CE ( Німеччина ,США,ЯПОНІЯ)

      Основна продукція: ... Читати далі »

296 хімікус 08.06.2013 0
Новини
10 секретів нашого організму
Тіло людини - складний і доскона...
Рекомендую
Форма входу


dental-servis.at.ua© 2024 |